BUSKØRSEL/TURTISTKØRSEL

Vores afdeling for Buskørsel er et kerneområde for os. Det er her den endelige leverance sker og vi har fået etableret en moderne og fleksibel flåde af turistbusser, VIP-busser, minibusser og limousiner til ethvert formål. Vi er således i stand til at levere transport fra 1 person til 77 personer pr. enhed og er leveringsdygtige i alle former for buskørsel.

Buskørsel for alle

Er I en familie, en mindre gruppe eller er du alene, kan du/I se udvalget af ture længere nede på siden.

VTS hører til i Sønderjylland, som vores nye slogan for turistkørsel til ”I hjertet af Sønderjylland” også fortæller. Vores base ligger i Vojens i nærheden af Haderslev, som er en del af Trekantsamarbejdet for de 7 kommuner Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommuner. Mod syd har vi Aabenraa og Sønderborg Kommuner – og mod vest har vi Tønder og Esbjerg Kommune som naturlige oplande

Vi er ved at få opbygget en fornem flåde af køretøjer, som sætter os i stand til at stå for alle størrelser og typer af arrangementer – små, mindre, større – og via landsdækkende kapacitets-samarbejde også de helt store arrangementer med et stort antal passagerer!

Vi kan f.eks. tilbyde   VIP-busser, veludstyrede   store moderne turistbusser – alle med det udstyr og den komfort du i dag kan forvente af et moderne bustrafik selskab.

Den brede vifte af busstørrelse gør at vi kan tilbyde alle former turist – og VIP-kørsel

  • Turistkørsel

  • Udflugter og oplevelsesture

  • Firma og messekørsel

  • Skolekørsel

  • Sightseeing kørsel

  • Kørsel for børnehaver

  • Kørsel for seniorklubber/foreninger

  • Kørsel for børne- og ungdomsgrupper

  • Kørsel for idrætsklubber/foreninger

  • Udlandsture som f.eks. Skiture og Vinture

BOOK NU

TURISTBUSSER

Vores turistbusser er topmoderne med flotte og gennemførte indretninger. Vi har turistbusser med plads til 15-77 personer, hvor alle kan læne sig tilbage og nyde turen. Uanset hvor busturen går til har vi den rette bus. Vi hjælper gerne med planlægning og service ud over selve busturen. Kontakt os på telefon 74 54 28 70 og vi finder løsningen.

Turistbusserne er vores nyeste skud på stammen, og hvor vores dobbeltdækker Neoplan Skyliner er flagskibet, og vi føler at vi er blevet taget rigtigt godt imod af vores kunder og samarbejdspartnere i den korte tid vi har været på markedet.

Vi vil gøre alt for at leve op til kundernes tilfredshed – og har allieret os med erfarne kørselsdisponenter og chauffører – og har allerede fået meget positive tilbagemeldinger på de busture vi har leveret i både ind- og udland. VTS kan levere busrejser til alle transportformål lige fra messe-, konference- og erhvervsrejser til studieture, storbyrejser, ski- og badeferie og andre former for temarejser. Vi planlægger markedsføring i samarbejde med hhv. TV-Syd og Jyske Vestkysten, hvor vi gerne vil slå et slag for komme ind på turarrangementer lige fra juleindkøb til vinture – og hvor vi selvfølgelig også er klar til at køre planlagte turistture for vores samarbejdspartnere.

Bustransport og busrejser med højt serviceniveau ligger lige for – så har I et turforslag er vi med på at udvikle et koncept i et samarbejde. Kontakt os på 74 54 28 70

Få et uforpligtende tilbud her eller ring til os på 74 54 28 70

SKOLEKØRSEL OG INSTITUTIONSKØRSEL

VTS udfører skole buskørsel i blandet andet Tønder Kommune. Vi har en bred erfaring med kørsel af børn i alle aldre, med og uden handicap. Vore chauffører er børnevenlige, serviceminded og forstår at gøre turen til en oplevelse. Vi kører også til specialinstitutioner, hospitaler og psykiatriske afdelinger. Kontakt os på 74 54 28 70 og hør nærmere.

Vi har rummelige busser med rummelige chauffører. Vores erfarne chauffører er vant til alle typer bustransport med børn og unge, og vores chauffører er rigtig gode til det. Uanset dit behov er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe med den taxa eller bustransport, som din institution har brug for. Vi har naturligvis godkendte autostole, selepuder samt seler i alle vores busser og liftbusser til kørestole med godkendte bespændinger af kørestole m.m.

Vi laver gerne en fast aftale på bustransport for institutioner. VTS har fast bustransport aftaler for flere børneinstitutioner i Sønderjylland.

Vi tager os af alle former for bustransport, og p.t. kører vi bl.a. skolekørsel, institutionskørsel, handicapkørsel, og vi er altid klar til at tage en snak og give et godt tilbud på bustransport.

Få et uforpligtende tilbud her eller ring til os på 74 54 28 70

HANDICAPKØRSEL

Et særligt indsatsområde for VTS er tilbud om handicapkørsel, og for VTS handler handicapkørsel ikke kun om handicaptransport fra A til B. Vi sætter en ære i at yde en udstrakt service for vores handicappede eller gangbesværede kunder, så de kan få den optimale oplevelse af køreturen. Kontakt os for at få et tilbud på telefon 74 54 28 70.

VTS har stor erfaring med handicapkørsel og råder over vogne, der er specialindrettede til transport
af handicappede eller gangbesværede kunder.

Vognene er udstyrede med kørestolsrampe og lift og lever op til optimale drifts- og sikkerhedsmæssige krav.Det er ikke kun vognene, som er godt rustet til at give dig en tryg og behagelig handicapkørsel. Chaufførerne er ligeledes specialuddannede i at yde service og transporthjælp til handicappede og gangbesværede kunder.

Busserne er indrettet med en trappemaskine, som gør det nemt at komme op og ned ad trapper med en manuel kørestol. Når vi bruger trappemaskinen, bliver kørestolsbrugeren spændt fast med mavebælte.

BOOK NU

FORENINGSKØRSEL

VTS har aftaler med de lokale sportsklubber og foreninger og kører med alle lige fra vandværker til pensionistforeninger til kegleklubber og supportere i både ind- og udland. Vi hjælper gerne med den samlede planlægning til fra at koordinere turen til at finde indkvartering etc. Kontakt os på 74 54 28 70 og vi finder løsningen for jeres forening.

Vi udlejer busser med chauffør til ethvert formål. Vi sørger gerne for, at du og din forening kommer godt og sikkert afsted på jeres næste tur. Skal du arrangere buskørsel til en firmaudflugt, hjælper vi med planlægning at turen. Den store familieudflugt klarer vi også, når du booker bus gennem VTS.

Med vores store udvalg af turistbusser kan vi også tage os af buskørsel for skoler, børnehaver og andre institutioner. Kontakt os, når du har brug for at leje en turistbus, og vi giver dig et godt tilbud på billig leje af bus med chauffør.

Repræsenterer du en forening, et firma eller lignende, der gerne vil af sted samlet i en eller flere busser, kan du lade dig inspirere af nedenstående afstande og henvende til os på tlf. 74 54 28 70 eller på vores mail@vts.dk eller via vores online-booking på hjemmesiden www.vts.dk

For Lufthavnskørsel med VTS er afstanden til Lufthavnene Billund – Sønderborg og Esbjerg  under 1 times kørsel fra os – og vi bor selv lige ved siden af Vojens Lufthavn.

Lufthavnene i Hamborg  og København og ligger hhv. 2 ½ -3 timer fra Vojens.

Storbyerne Odense og Århus ligger inden for 1½ time og Ålborg 2½ time fra Vojens.

BOOK NU

LUFTHAVNSKØRSEL

Vores tilbud på kørsel til lufthavne sikrer at I får en afslappet rejse, hvor der køres direkte og uden omveje. Vi henter på hjemadressen og afleverer direkte foran afrejseterminalen -Vi henter i ankomstterminalen og kører direkte til hjemadresse -Vi aftaler afhentningstidspunkt sammen og med en direkte kontakt til chaufføren på tlf. 74 54 28 70.

Når tid, service, kvalitet og komfort spiller en rolle er VTS det rette valg. Vi sørger for komfortabel transport af virksomhedens medarbejdere eller gæster til og fra lufthavnen.

Vi ved, at tiden er kostbar, og at selv få minutter kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Derfor sætter vi en ære i altid at komme til aftalt tid og gør vores bedste for at reducere eventuel ventetid til et absolut minimum.

Transporten foregår altid i nye, komfortable og rummelige køretøjer, og vores chauffører er høflige, præsentable og diskrete repræsentanter for din virksomhed. Service og kvalitet er i højsædet, og chaufførerne hjælper naturligvis altid med bagagen og gør deres yderste for at imødekomme gæsternes øvrige ønsker.

En stor del af vores kunder benytter vores mulighed for kørsel til/fra lufthavne. Så skal jeres virksomhed forening, fodboldklub, skole, eller familien ud at rejse, varetager vi gerne denne opgave.

Hvis der på ud- eller hjemmerejse er behov for ekstra plads pga. meget bagage, så har vi mulighed for at sætte trailer bagpå bussen.

På jeres hjemrejse holder vi os ajour med det oplyste flynummer, så vi altid står klar til at modtage jer, hvad enten flyet lander før/efter estimeret tid.

For Lufthavnskørsel med VTS er afstanden til Lufthavnene Billund, Sønderborg og Esbjerg under 1 times kørsel fra os – og vi bor selv lige ved siden af Vojens Lufthavn.

Lufthavnene i Hamborg og København og ligger hhv. 2 ½ -3 timer fra Vojens.

BOOK NU

UDFLUGTER/REJSEMÅL

VTS planlægger at udvikle egne rejser og udflugtsmål – og er åbne for input fra såvel rejsebureauer og guider som fra enkeltpersoner/foreninger og andre der planlægger diverse rejser – Kontakt os gerne på telefon 74 54 28 70 og vi finder en fælles løsning, der matcher jeres behov.

LÆS MERE HER

Få et uforpligtende tilbud her

Felter markeret med en * skal udfyldes