FLEXKØRSEL

VTS kører Flextrafik for Sydtrafik og de andre Trafikselskaber. Bestilling af Flextrafik skal ske senest 2 timer før planlagt tur alle dage kl. 08 – 20 på: Tlf. 76 60 86 08 – tast 1 eller sydtrafik.flextrafik.dk

Flextrafik samler og koordinerer al kørsel for borgere, der ikke har mulighed for at benytte den øvrige kollektive trafik.

Flextrafikken er behovsstyret, hvilket betyder, at kørslen er tilrettelagt efter borgernes behov for kørsel og ikke efter en fast ruteplan. Via flextrafikken køres mange borgere dagligt til forskellige former for tilbud – en transport, der helt eller delvist er betalt af det offentlige. Det er for eksempel kørsel til læge eller speciallæge, genoptræning eller børn, der skal køres i skole. Det kan også være flexture, der er et flexibelt alternativ til busserne eller den største gruppe nemlig patienterne, der køres til og fra behandling på sygehusene. Flextrafik koordineres via Trafikselskaberne og i vores område er det Sydtrafik der er kontraktholder.

Flextur er en kørselsordning, hvor man bliver kørt fra adresse til adresse – en særlig form for kollektiv trafik, et fleksibelt supplement til busserne. Der er ingen faste stoppesteder og køreplaner. Man kører i mindre vogne og sammen med andre passagerer ligesom i bus og tog.

Man kan have gæster med, hvis I stiger på og af på de samme adresser. Alle kan bruge Flextur, hvis bare man er selvhjulpen. Man skal altså kunne komme til og fra bilen ved egen hjælp og ikke kræve særlig hjælp fra chaufføren.

Flextur kører alle ugens dage i tidsrummet 06.00-24.00. Du kan se takster og læse om hvor Flextur kan benyttes under Hvad koster Flextur på Trafikselskabernes hjemmesider. Bestilling af en Flextur skal ske i tidsrummet 08.00 – 20.00.

Få et uforpligtende tilbud på flexkørsel her

Felter markeret med en * skal udfyldes