TAXI

Taxakørsel i Syd- og Sønderjylland

Har du behov for en pålidelig, sikker og komfortabel transportløsning, så er VTS altid det helt rigtige valg. Vi kører taxakørsel i Syd- og Sønderjylland for både private og virksomheder og råder over en stor flåde af moderne, komfortable og sikre personbiler i forskellige størrelser.

Vi står klar til at tage imod din bestilling døgnet rundt, uanset om du skal hjem fra byen, på rundtur i Syd- og Sønderjylland eller køres til lufthavnen i Esbjerg, Billund eller Hamborg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på taxakørsel.

Professionelle chauffører og moderne biler

Vi råder over en stor flåde af moderne personbiler, der forener høje sikkerhedsstandarder og en god komfort med fremragende køreegenskaber. Typisk er der plads til mellem 4-8 passagerer ud over chaufføren i en almindelig taxa, men har du behov for mere plads, råder vi også over små busser med plads til op til 20 personer. Bilerne køres af vores professionelle chauffører, der altid gør en dyd ud af at give dig en punktlig, behagelig og sikker transport fra A til B.

Tag plads i et af vores moderne køretøjer og nyd turen fra de komfortable lædersæder.

Taxa fra Haderslev og Sønderjylland og ud i verden

Hos VTS har vi mangeårig erfaring med taxakørsel for både privatpersoner og virksomheder, og er du erhvervskunde har du selvfølgelig mulighed for at få en faktura på din tur. Med base i Haderslev kommune kører vi dig fra Sønderjylland og ud i verden – til netop din destination.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på taxakørsel i Sønderjylland. Vores medarbejdere er altid hjælpsomme og venlige og vores priser yderst konkurrencedygtige. Vi ser frem til at få dig sikkert og behageligt frem til din destination.

Bestil en taxa her

Felter markeret med en * skal udfyldes