VIP-KØRSEL

Med VIP kørsel fra VTS er virksomheden sikker på, at vigtige forretningsforbindelser og kunder får en god service og behagelig transport. I kan få hentet VIP gæster i lufthavnen – give dem VIP- transport fra hotel til arrangement. Vi yder det bedste for jeres gæster, hvor I har behov for at give ekstra service og opmærksomhed.

VTS råder over såvel limousine, VIP-bus og turistbus, der er specielt velegnet til denne form for VIP-kørsel.

Erhvervskørsel og Transfer Vi forstår vigtigheden af god kundeservice og kan derfor tilbyde forskellige former for VIP buskørsel, kontakt os og hør mere om vores VIP koncept.

Drejer det sig om en større eller mindre gruppe medarbejdere, der skal transporteres til f.eks. messe eller virksomhedsbesøg – eller drejer det sig om en større eller mindre gruppe kunder, der lander i lufthavnen og skal transporteres til virksomheden eller rundt i Danmark – Nordeuropa uanset hvad, så er VTS gerne behjælpelig med planlægning af rute m.m. Vi har flere forskellige type busser der kan udføre opgaven, f.eks. luksus minibusser i forskellige størrelser eller luksus turistbusser med alt moderne comfort udstyr inkl. catering.

WIFI i både ind- og udland er en selvfølge om bord.

Få et uforpligtende tilbud her

Felter markeret med en * skal udfyldes